محل تبلیغات شما

اسید سیتریک


اسید سیتریک ضعیف اسید آلی است که به عنوان یک پودر کریستالی سفید تولید می شود. این یک نگهدارنده غذای طبیعی است که همچنین برای افزودن اسید و یا طعم ترش به غذاها و نوشیدنی های غیر الکلی استفاده می شود. در بیوشیمی مهم است به عنوان یک واسطه در چرخه Krebs (اسید سیتریک) و بنابراین در متابولیسم  تقریبا همه چیزهای زندگی رخ می دهد. اسید سیتریک همچنین می تواند به عنوان یک ماده تمیز کننده زیست محیطی استفاده شود.

تولید سالانه جهانی در سال 2007 در حدود 1.700.000 تن بود. بیش از 50 درصد از این حجم در چین تولید شد. بیش از 50٪ به عنوان اسیدولنت در نوشیدنی ها استفاده شده است و تقریبا 20٪ در سایر مواد غذایی استفاده می شود. 20٪ دیگر برای برنامه های مواد شوینده استفاده می شود و 10٪ در تولید محصولات مرتبط با مواد غذایی مانند لوازم آرایشی، دارویی و صنایع شیمیایی استفاده می شود. از اسید سیتریک به ع نوان نگهدارنده مواد نیز استفاده می کنند . این مواد برای مثال شامل مواد غذایی می شود.

TCC می تواند خرید اسید سیتریک را در 50 پوند و 25 کیلوگرم کیسه، 2،000 لیتر و کیسه های 1000 کیلوگرمی با زمان یک هفته ارائه دهد. بسته بندی های دیگر / بسته بندی ویژه در صورت درخواست.اسید سیتریک TCC یک عنصر مفید در نوشیدنی ها، ترش، ژله، آب نبات و مواد غذایی یخ زده است. همچنین در دسرهای ژلاتین و میوه ای و نیز در سبزیجات و محصولات گوشتی اضافه شده است. فروش اسید سیتریک مواد غذایی را حفظ می کند و عطر و طعم را تقویت می کند.

اسید فسفریک خوراکی یکی از مواد مفید در صنایع غذایی و آشامیدنی است.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها