محل تبلیغات شما

تری پلی فسفات سدیم  یک نمک قلیایی است که pH گوشت و غذاهای دریایی را افزایش می دهد، به طوری که ظرفیت نگهداشت آب خود را افزایش دهد.

به عنوان نگهدارنده برای مرغ، گوشت و غذاهای دریایی استفاده می شود. همچنین به همراه پلی فسفات سدیم دیگر به پنیرهای پردازش شده به عنوان

امولسیفایر اضافه شده است. پلی فسفاتها زنجیرهای منفی فسفر و اکسیژن هستند که مولکولهای آب را جذب می کنند. هنگامی که به پنیر اضافه می شود، آنها کلسیم را از ماتریس کازئین حذف می کنند و همچنین خود را به

کازئین متصل می کنند و رطوبت را ازآنها می گیرند. اثر آن این است که پلی فسفاتها ماتریکس پروتئین را از بین میبرند و باعث می شود که مخلوط امولسیون را حفظ کرده و حتی ذوب شوند. این موارد در مورد استفاده های دیگر مانند گوشت و خوراک استفاده می شود.

تری پلی فسفات سدیم، همچنین به عنوان پتاسیم تری فسفات، پتاسیم تریپلی فسفات یا سدیم تری فسفات شناخته می شود، در طیف وسیعی از کاربردهای تولید مواد پاک کننده و مواد نگهدارنده غذا و همچنین در تاسیسات تصفیه آب استفاده می شود.

تریپلی فسفات سدیم یک سدیم اسید تری فسفریک است. این دستگاه در آزمایشگاه های شیمیایی با مخلوط کردن فسفات نیتروژن و فسفات مونون سدیم تولید می شود.

تری پلی فسفات سدیم در انواع محصولات تمیز کننده نیز استفاده می شود. 

تری پلی فسفات سدیم به عنوان عامل آفتابی برای چرم فهرست شده است. جالب توجه است که این ماده شیمیایی نیز به عنوان عامل مقاومت در برابر آلودگی نفت، تولید کاغذ استفاده می شود.

استفاده های دیگر از تری پلی فسفات سدیم  شامل پالایش نفت،

متالورژی، کاربرد مواد معدنی و درمان آب است. آخرین کاربرد با توانایی pH بافر آن امکان پذیر است، به این معنی که با خنثی کردن اسیدیته می تواند آب اسیدی را "نرمی" کند. این کیفیت یکی از دلایلی است که به مواد شوینده اضافه شده است. 



لینک منبع1

لینک منبع2


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها