محل تبلیغات شما

تری پلی فسفات سدیم

شما ممکن است بیشتر برای غذاهای دریایی حاوی تری پلی فسفات سدیم شیمیایی پرداخت کنید، زیرا می تواند وزن محصولاتی را که مورد استفاده قرار می گیرد افزایش دهد. بدتر اینکه ممکن است حتی آن را ندیده باشید، زیرا برچسب زدن این مواد شیمیایی به طور بالقوه سمی در ایالات متحده اجباری نیست.
این یک افزودنی تری پلی فسفات سدیم یا

STPP برای کوتاه است و از آن برای استفاده از غذاهای دریایی به نظر می رسد تیز تر، نرم و صاف تر است. تولید کنندگان غذاهای دریایی می توانند غذاهای

دریایی خود را در یک حمام شیمیایی سریع تری پلی فسفات سدیم یا STPP برای رسیدن به این اثرات خیس کنند.

برخی از اقلام غذای دریایی که معمولا "خیس" می شوند عبارتند از گل سرخ، میگو و هر چیز دیگری فیله، که بسیار شل کننده مانند هیک، گوشت

خرچنگ و یا تقلید(تری پلی فسفات سدیم) (

قیمت

 سدیم 

تری پلی فسفات)است.

اگر غذاهای دریایی به مدت طولانی در حمام STPP یا تری پلی فسفات سدیم خیس شوند، ممکن است آب بیشتری را جذب کند، بدین معنا که شما برای پوند بیشتر هزینه می کنید (تری پلی فسفات سدیم) چون آب اضافی آن را بیشتر وزن می دهد. یک محصول ممکن است "STPP" را "خیس" کرده باشد، اگر مایع سفید شیر از ماهی که شما آن را طبخ کرده اید، از آن غلیظ است و همچنین ممکن است کمی در اندازه باشد. از دیگر عناصر شیمیایی می توان به :

سولفور سدیم،

کربنات سدیم سنگین،

اکسید اهن قرمز،

بوراکس

در مقادیر زیاد، تری پلی فسفات سدیم یا STPP یک عفونت مظنون است و همچنین یک آفت کش ثبت شده و آلودگی هوا شناخته شده در ایالت کالیفرنیا است.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها